alla kategorier

Företagsprofil

Hem> Om Oss > Företagsprofil

Jingjing Pharmaceutical Co., Ltd. grundades i oktober 2007 och täcker en yta på 310 mu, med ett registrerat kapital på 257.28 miljoner yuan och mer än 700 anställda. Det är ett nationellt högteknologiskt företag och ett nationellt demonstrationsföretag för teknisk innovation som specialiserat sig på forskning, utveckling, produktion och försäljning av sterila API: er, aminosyror och vitaminnäringsberikare.

I december 2015 noterades det framgångsrikt på värdepappersmarknaden New Third Board med säkerhetskoden 835033. Sedan noteringen har det fått uppmärksamhet och erkännande från alla aspekter på kapitalmarknaden, introducerat ett antal market makers och strategiska investeringsinstitutioner , och gick in i innovationslagret i den första batchen. Efter noteringen har företaget implementerat tre riktade ytterligare erbjudanden, med en total finansiering på 240 miljoner yuan, huvudsakligen investerat i kärnteknologisk forskning och utveckling, förlängning av produktindustrins huvudkedja, projektteknisk innovation och påfyllning av rörelsekapital, vilket bildar en antal kärntekniska barriärer, och successivt etablera företagets ledande position inom de uppdelade branscherna.

Efter år av att ta itu med viktiga problem har företagets tekniska team erhållit 67 patent, inklusive 39 uppfinningspatent. Det har successivt passerat en rad certifieringar som högteknologiska företag, nationella och lokala gemensamma ingenjörslaboratorier, provinsiella företagsteknologicentra och provinsiella ingenjörslaboratorier. Det har satt upp akademikerarbetsstationer och har klassats som "Hebei Technological Innovation Demonstration Enterprise", "Hebei Small and Medium sized Technological Enterprises", och den första satsen av "specialiserade, raffinerade och nya" demonstrationsföretag i Hebei-provinsen. har successivt vunnit utmärkelserna för "Kinas 100 bästa innovationsdemonstrationsföretag", "Kinas Reform and Innovation Demonstration Unit" och inkluderades i New Third Board "Innovation Index" och "Third Board Medicine" indexmodellaktier.

1
2
3

Kärnteknologier och produkter

Under årens lopp har företaget, genom kontinuerlig teknisk innovation, bildat två huvudkategorier av produkter: 1) Sterila API-produkter med kristalliseringsteknik som den centrala fördelen. Genom teknologiplattformen "Academician Workstation" har vårt företag kontinuerligt gjort tekniska genombrott inom steril API-kristalliseringsteknologi och har bildat en konkurrensfördel inom läkemedelsindustrin hemma och utomlands. För närvarande är vårt företags sterila API-produkter (arginin, natriumkarbonat) vattenfri och L-Alanyl-L-Glutamin) kan möta de olika speciella behoven hos olika sterila pulverinjektionskunder, uppnådde en-till-en-anpassade tjänster för kunder, nådde den inhemska ledande nivån och hade en hög marknadsandel; 2) Aminosyror och vitaminserieprodukter med biologisk enzymkatalysteknik som kärnfördelen. Teknik för biologisk enzymkatalys har listats i de sju framväxande industriella teknologierna som stöds och utvecklas av den 13:e femårsplanen för Kinas regering. Vårt företag fokuserar på användningen av forsknings- och utvecklingsplattformen gemensamt etablerad med internationella välkända forsknings- och utvecklingsinstitutioner för biologiska enzymer, vi är de första i Kina att realisera industrialiseringen av produktionen av aminosyraseriederivat och vitaminer med hjälp av biologisk enzymkatalys teknologi, med breda marknadsutsikter, Den har starka konkurrensfördelar.

5
4
6

Utvecklingsplanering

I framtiden kommer företaget att förlita sig på fördelarna med steril API-kristalliseringsteknik och biologisk enzymkatalysteknik, samla teamets visdom, samla resurser från alla håll och fokusera på framtida strategiska mål. För det första kommer företaget att förlita sig på kärnteknologi för att uppnå en utvidgning av den ursprungliga lilla variationen av aminosyror till strategi för stora variationer, påskynda industrialiseringsprocessen av nya produkter och fortsätta att förbättra företagets ledande försprång inom segmentet för biomedicinsk hälsa; För det andra, påskynda noteringsprocessen för Pekingbörsen, och hjälp företag att uppnå en högkvalitativ utveckling på grund av kapitalmarknadsfördelar.

Heta kategorier

ONLINE