alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Jingjings läkemedelsindustri har en nyckelenhet för samarbete med akademiker i Hebei-provinsen!

Tid: 2023-02-24 Träffar: 197

Nyligen publicerade Hebei Provincial Department of Science and Technology listan över nyckelenheter för samarbete mellan Hebei Provincial akademiker 2022, och spermatinläkemedelsindustrin rankades i topp med professionell teknisk förmåga.

Det noteras att denna lista är Hebei-provinsen för att ytterligare stärka och främja införandet av provinsövergripande akademikers intelligens, och totalt 34 företag över hela provinsen rankades som nyckelenheten för samarbete mellan akademiker i Hebei-provinsen genom hänvisningsslingan. , expertgranskning och kommunikation. Jings läkemedelsindustri passerade smidigt expertgranskning och kommunikation och rankades som nyckelenheten för samarbete mellan akademiker i Hebei-provinsen.

Den viktigaste enheten för samarbete mellan akademiker är konstruktionen av affärsenheter eller sociala organisationer av ETO-typ som inrättats av den provinsiella avdelningen för vetenskap och teknik, som kan arbeta med akademiker och deras team för att genomföra vetenskapligt och tekniskt samarbete, främja förmågan till oberoende innovation , och förverkliga den nya innovationsplattformen i gemensam utveckling av två parter.

Spermatjings läkemedelsindustri insisterar alltid på att utveckla och samarbeta forskning med proffs, och ETO-experter främjar kontinuerligt tekniska framsteg och vetenskaplig och teknisk utveckling. I framtiden kommer semijing-läkemedelsindustrin att utveckla ett djupt samarbete med akademiker och deras team baserat på denna grund, kontinuerligt förbättra tekniknivån och styrkan hos vetenskap och teknik, påskynda främjandet av innovationsförmåga och produktutvecklingsförmåga och bidra den största styrkan för den nationella läkemedelsindustrin.

Föregående: Gör världskända aminosyratillverkare

Nästa: Goda nyheter, Jingjing Pharmaceutical har lagt till nya sorter och framgångsrikt uppnått massproduktion!

Heta kategorier

ONLINE