alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Gör världskända aminosyratillverkare

Tid: 2023-02-24 Träffar: 211

Arginin, vattenfritt natriumkarbonat kan komma in på den amerikanska marknaden som ett kosttillskott; Sterilt arginin är kommersiellt tillgängligt i Japan och aranex; D - kalciumpantotenat marknadsförs till adm-företag, ett framstående amerikanskt livsmedelsförädlings- och handelsföretag" med hjälp av Nobelpristagaren i fysiologisk medicin, Dr. Fred Murad, Jing Kang Wang, och hans teams 'Super Brain', tog företaget ledande i landet inom steril argininproduktionsteknologi och är engagerad i att producera världens mest specialiserade serie av aminosyror och vitaminer, med den avancerade talangen som gör det möjligt för oss att nå en inhämtning överallt." bin Shu Li, ordförande i Ningjin County arginine Pharmaceutical Co., Ltd.

图片1_副本

Spermatine pharmaceuticals, beläget i Da Cao Zhuang Industrial Park i Ningjin County, är nu den ledande läkemedelsindustrin i branschen, och bildar en serie sterila läkemedelssubstanser med aseptisk kristalliseringsteknologi som kärna och en serie aminosyror och deras derivat med biologiska enzymkatalytisk teknologi som kärnan, som har marknadsförts på den nya treplattshängningen.

Till en början, begränsad av nivån på kristalliseringsprocessen, kunde företag bara tillverka två argininprodukter, och det årliga produktionsvärdet var mindre än 50 miljoner RMB. På den tiden var arginin som krävdes inhemskt huvudsakligen beroende av import. "För att bryta ner det internationella monopolet är det viktigt att öka investeringarna i forskning och teknisk forskning och utveckling, söka och samarbeta med avancerade talanger i branschen", sa bin water Li

De var först Jing Kang Wang, en medlem av den släkting Chinese Academy of Engineering, som tillsammans eftersträvade tekniska svårigheter som isolering och extraktionskristallisering för att fylla den nationella luckan i tillverkningen av sterila läkemedelssubstanser. Den snabba utvecklingen av spermatinläkemedel har också lockat många talanger att samlas, och 2016 anställdes Dr. MULARD, Nobelpristagare i fysiologisk medicin, för att fungera som den främsta vetenskapliga rådgivaren för spermatinläkemedel, vilket lade grunden för att bygga upp grunden för den ledande läkemedelsindustrin och omvandlingen av tekniska resultat inom biomedicin.

Teknik är först produktivitet. För att säkerställa framstegen för företagets vetenskapliga och tekniska nivå och hållbarheten för framtida utveckling, ledde bin Hui Li, som tog examen från Tianjin University och växte upp till North China Pharmaceuticals, också teknikteamet genom natt och dag teknisk forskning och fick patent 54, 7 nya produkter ny teknik identifiering, 5 olika läkemedel registreringsnummer, successivt genom en rad godkännanden från högteknologiska företag, National Joint Engineering Laboratory, och så vidare.

För närvarande är företagets årliga industriproduktionsvärde nästan 400 miljoner RMB, och dess produkter säljs utomlands och utomlands. "i framtiden, baserat på fördelarna med aseptisk läkemedelssubstans kristalliseringsteknologi och biologisk enzymkatalysteknik, kommer spermatinläkemedelsindustrin att inse den strategiska utvidgningen av ursprungliga små aminosyror till en stor variation, påskynda processen för ny produktindustrialisering och kontinuerligt förbättra företagets ledande fördel inom det stora hälsosegmentet inom biomedicin, säger bin Shu Li.

Föregående: L-Serine, en aminosyra nära associerad med sömnkvalitet

Nästa: Jingjings läkemedelsindustri har en nyckelenhet för samarbete med akademiker i Hebei-provinsen!

Heta kategorier

ONLINE